Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

delta_kft

Általános adatok

delta_kft
DELTA Építő- és Szakipari Szerelő Kft.
-
-
Cégünk tevékenysége az 1989. márciusi megalakulást követően kezdetben kizárólag építési és szakipari munkákra korlátozódott. A kivitelezői munkák igen széles körét végeztük éveken keresztül, melynek során több kempinget, társasházat, társasházi lakást, bevásárlóközpontot, stb. építettünk a megrendelők teljes megelégedésével.
Ezt a tevékenységi kört azonban folyamatosan felváltotta a nyílászárók gyártása, amelyet napjainkban Kecskeméten, Nyárlőrincen, Tarnamérán, ill. Tenken lévő üzemeinkben végzünk.
A vásárlói igények mind teljesebb körű kiszolgálása érdekében az évek során kínálati palettánkat a fából készített ajtók és ablakok mellett bővítettük a műanyag nyílászáró családdal, melynek fogadtatása igen kedvező volt.
Nyílászáróinkat minőségét folyamatosan figyelemmel kísérjük, a forgalomba hozatalhoz szükséges vizsgálatok alapján a kültéri nyílászáróinkat CE jelöléssel látjuk el, ill. a többi termék minőségét gyártói megfelelőségi nyilatkozattal tanúsítjuk minden értékesítés során Tisztelt Vásárlóink felé.
A saját értékesítési helyeinken (Kecskemét, Budapest, Tarnaméra, Tenk, Szeged) nagy számban értékesítettünk, ill. értékesítünk jelenleg is mind a közvetlen felhasználók, mind pedig a viszonteladók felé termékeinkből.
Az általunk gyártott ajtók, ablakok megtalálhatóak az ország nagyobb barkács áruház láncaiban (pl. Baumax, Praktiker, Bauhaus stb.) éppúgy, mint a szakosodott nyílászáró kereskedésekben (pl. Portál-Therm Kft., stb..), építőanyag telepeken.
Összességében elmondhatjuk, hogy társaságunk ma Magyarországon a nyílászárók piacán meghatározó súllyal vesz részt. Termékeink megtalálhatóak az országhatáron túl is, így - többek között - Olaszországba, Szlovákiába, Csehországba és Horvátországba is szállítunk különféle nyílászárókat.
A versenyhelyzet kihívásaira igyekszünk minden eszközzel, gyorsan, s a Vásárlók érdekeit mindig szem előtt tartva reagálni, mely törekvésünk sikerét a megrendelések évről-évre dinamikusan bővülő nagyságrendje - számunkra megnyugtató módon - vissza is igazol.
Meggyőződésünk, hogy a szakember gárdánk felkészültsége, a folyamatos műszaki fejlesztések, valamint többek között a nemrégiben bevezetett vállalatirányítási rendszer is mind-mind elősegítik azt, hogy termékeink a jövőben is méltán reprezentálják a minőséget, a megbízhatóságot a nyílászáró kínálatában.

Tevékenységek:
Fa és műanyag, valamint alumínium nyílászárók gyártása, beépítése
Faházak, kerti tárolók gyártás és forgalmazása

Klaszterben betöltött szerep

Tag
-

Elérhetőségek

www.delta-kft.hu
76/481-920
-
6000
Kecskemét
Korhánközi út 4.
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.