john deere fűnyíró traktor

A fűnyíró traktorok 4 előnye

A fűnyíró traktorok nagyszerű kiegészítői lehetnek a kertgondozási gépeknek, és sokkal könnyebbé tehetik az életét. Ezek azonban drágábbak, mint a sétálós társaik, ezért a vásárlás előtt tudnia kell, hogy mire számíthat. Egyik legnépszerűbb választás jelenleg a john deere fűnyíró traktor.  Kedvcsinálónak nézze meg az alábbi videót.

1: Időt takarít meg

Az egyik legfontosabb előnye a fűnyíró traktoroknak az álló fűnyírókkal szemben az a sebesség, amellyel a füvet nyírni tudja. Nem számít, hogy az álló fűnyíró önjáró vagy tolós modell, egyszerűen nem lesz képes olyan gyorsan elvégezni a munkát. Nagy kerteknél ez hetente akár órát is megtakaríthat.

2: Kevesebb nehéz munka

A fűnyíró traktorok nagyon megkönnyítik a fűnyírást, és sokkal kevésbé monotonná teszik a feladatot. Sok kert nem teljesen sík, így még az önjáró, hátul álló fűnyírókkal is sokkal keményebben kell dolgoznia, mintha a traktoros fűnyírón ülne, és körbejárná a kertet. Ez az előny különösen érvényesül esős időszak esetén.

3: Akkor is nyírhatja a füvet, ha rosszul van

Ha az egészsége nincs csúcsformában, a „fűnyírókon való lovaglás” lehetővé teheti, hogy továbbra is fenntartsa saját kertjét és ne kelljen drága kertépítő szolgáltatásokat fizetnie, hogy elvégezzék a munkát Ön helyett. Ha bármilyen régóta fennálló sérülése van, a munka, amelyet a hátsó fűnyíró használatakor kell elvégeznie, néha súlyosbíthatja azokat, és fájdalmat okozhat. A fűnyírógép használatának csökkentett fizikai megterhelése azt jelenti, hogy továbbra is gondozhatja kertjét, miközben elkerülheti a felesleges fájdalmakat.

4: Kulcsos indítású gyújtás

A kulcsos indítású gyújtások ritkák az álló fűnyírókon, de nehéz lenne olyan traktoros fűnyírót találni, amely nem rendelkezik ilyennel. A kulcsos indítású gyújtás kiváltja a hagyományos húzózsinórt, amely a motor indításához szükséges. A fűnyíró beindításából úgyszólván kiveszi a nehezét. Ez különösen hasznos azok számára, akiknek sérülése van, vagy nem rendelkeznek különösen erős felsőtesttel.

A fűnyírókkal időt takaríthat meg, könnyebbé teheti a fűnyírást, lehetővé teszi, hogy akkor is vágja a saját füvét, amikor az egészsége nem a legjobb, vagy ha sérülése van, és kulcsos indítású gyújtással van felszerelve, hogy a motor indítása ne legyen nehéz.

Ha szeretné megtekinteni a fűnyírógépek választékát, látogasson el hozzánk online: agroflex.hu.