Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

devagro

Általános adatok

devagro
Devecseri Agrokémiai Kft.
-
Mezőgazdaság
Rövid ismertetés a Devecseri Agrokémiai Kft. tevékenységéről

A Devecseri Agrokémiai Kft. az Agrokémiai Közös Vállalat jogutódjaként, annak átalakításával jött létre 1995. január elsején.
Társaságunk a 90-es években új tevékenységi körök felvételével és földrajzi terjeszkedéssel a piaci területen eddig az alábbiakat érte el:

I. Cégünk mára a közép-dunántúli régió agrokemikália piacának meghatározó szereplője lett, nettó árbevételét 15 év alatt közel százszorosára növelte.
II. A műtrágyák mellett elkezdtük mindazon termékek forgalmazását, amelyeket a növénytermesztő vállalkozások felhasználnak: növényvédő szerek, vetőmagvak, mezőgazdasági gépalkatrészek, üzem- és kenőanyagok, valamint borászati segédanyagok.
III. A mezőgazdasági vállalkozások forgótőke hiánya miatt felvállaltuk – fedezeti biztosítékok beszerzése mellett – a szántóföldi növénytermesztés finanszírozását is: mára a nettó árbevételünk cca. harmadaintegrátori tevékenységen keresztül realizálódik. Ez utóbbi tevékenység keretén belül számos termelőnek szakmai segítséget is nyújtunk.
IV. A harmadik évezred első évtizedének közepére terményágazatunk az inputanyag forgalmazás után társaságunk második legfontosabb ágazata lett, és ezt a helyét a mai napig is megőrizte. A terményágazat tevékenysége nem csak kereskedelmet jelent, hanem a termelőktől beérkező nyersáru tisztítását, osztályozását, szárítását és további minőség megőrzési munkálatait is.

Összefoglalva: a Devecseri Agrokémiai Kft. fő tevékenységként vetőmag, növényvédő szer és műtrágya kereskedelemmel, valamint szemes terménytermeltetéssel, felvásárlással, kezeléssel és értékesítéssel foglalkozik.

Célunk minden Partnerünk részére kifogástalan minőségű, a területi sajátosságoknak megfelelő terméket, valamint színvonalas szakmai tanácsadást kínálni, törekedve a teljes körű szolgáltatás nyújtására.
A 2009. év közepén bekövetkezett tulajdonos-változással új korszak kezdődött a társaság életében: 2009. május 13-tól kezdődően a Kft. üzletrészeinek 100%-a Közép-Európa egyik legnagyobb műtrágyagyára: a szlovákiai DUSLO a.s. tulajdonában van.

Klaszterben betöltött szerep

Tag
-

Elérhetőségek

www.devagro.hu
88/224-052
88/502-512
8460
Devecser
Vasút u. 37.
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.