Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

hornyak

Általános adatok

hornyak
Hornyák Kft.
Hornyák Csaba
Egyéb
A Hornyák és Társa Kft. 1993. 06. 03-án alakult kereskedelmi, és szolgáltató tevékenységre. Tevékenységi köre a közúti teherszállítás, munkagépek bérbeadása, kölcsönzése. 2003. 06. 12-én a cég neve Hornyák Szállítási és Szolgáltató Kft-re módosult, amely a tagság változásával is együtt járt, de a fő tevékenységi kört nem érintette.
A Vállalkozás tulajdonában van egy telephely ingatlan, Tata Ipartelep területén a Faller J. utcában. Ezen a telephelyen épült egy műhely és irodából álló kétszintes téglaépület 1999-ben. A cég 2009. 02. 17-től fióktelephelyet létesített Veszprémben, 2010. márciusában pedig Székesfehérváron is.
Alaptevékenységünk már a megalakulás óta a tömegáru szállítás, amelyet saját tehergépkocsi állománnyal végzünk, és a mélyépítési feladatok, amelyeket szintén saját tulajdonú munkagépekkel és a fent említett tehergépkocsikkal végzünk.
2007. májusától cégünk nemzetközi szállítmányozással is foglalkozik.
2009. februárjától tevékenységi körünk útépítéssel, aszfaltozási munkák elvégzésével bővült, ehhez kapcsolódóan került kialakításra a Veszprémi Iroda (fiók telephely), mely építésvezetőségként működik.
2010-ben a veszprémi iroda mintájára megalakult Székesfehérváron is az építésvezetőség.
Önállóan és alvállalkozóként út-, és mélyépítési munkák fővállalkozásával és kivitelezésével foglalkoznak.
Ehhez kapcsolódó referenciák:
· Tihany Város Önkormányzat – 7117. sz. közút mellett parkolók kialakítása, bővítése, valamint járda és csapadékcsatorna építése
· Balatonalmádi Város Önkormányzata – Balatonalmádi, Galagonya u. burkolat felújítása
· Baj Közság Önkormányzat – Vörösmarty u, Petőfi S. u., Jókai M. u. felújítása
· Közgép Zrt. – Észak-Balatoni Térség Regionális Települési Szilárdhulladék Kezelési Rendszer kiépítése
· Nemesvámos Község Önkormányzata – Petőfi S. u. útburkolat felújítása és járda építése
Későbbiekben a vállalkozás tevékenységének hangsúlya a közúti árufuvarozás, gépi- és kézi földmunkavégzés megtartása mellett egyre inkább a mérnökirodák által végzett fővállalkozói tevékenység felé fog eltolódni. Célunk a kisebb méretű (5-100 M Ft nagyságrendű) közbeszerzési és magán megbízású útépítési, kultúrmérnöki és térburkolási feladatok elvégzése. Stratégiánk szerint, olyan piaci rést kívánunk betölteni, mely az egyéni- és mikro vállalkozások számára műszakilag, szakmailag és gazdaságilag önállóan nem felvállalható, azonban a piacon domináns nagy vállalatok számára kicsi, mérethatár alatti megbízás.
Folyamatosan több éve megrendelőink:
· Colas Út Zrt. Tatai Főmérnöksége (1999-től éves fuvarozási és munkagép bérbeadási szerződés évente újítva)
· Colas Út Zrt. Veszprémi Főmérnöksége
· Magyar Aszfalt Kft. Székesfehérvári Főépítésvezetősége (1996-tól éves fuvarozási és munkagép bérbeadási szerződés évente újítva)
· Magyar Aszfalt Kft. Tatai Főépítésvezetősége (1994-től éves fuvarozási és munkagép bérbeadási szerződés évente újítva)

Klaszterben betöltött szerep

Tag
-

Elérhetőségek

www.hornyakkft.hu
34/479-198
34/479-198
2890
Tata
Faller Jenő úti ipartelep 2158/59
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.