Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

gatibasolar

Általános adatok

gatibasolar
Gátiba Solar Kft.
-
Mérnöki tevékenység
A GÁTIBA Solar az országos hálózattal rendelkező GÁTIBA Kft. évtizedes hagyományaira épül. A cég tulajdonosai elkötelezettek a minőségi szolgáltatások nyújtása tekintetében. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk elektronikai komplex rendszerek tervezésében, forgalmazásában telepítésében és karbantartásában az ország minden térségében.

A fotovoltaikus rendszerek magas elektronikai és energetikai szakértelmet kívánnak. A területen szerzett további elektrotechnikai, környezetipari és gépészeti ismereteink segítenek a piacvezető technológiák és megoldások felkutatásában, melyeket meglévő és jövőbeni partnereink számára is elérhetővé kívánunk tenni.

Az egyre nehezebben kiszámítható energiaellátás és energiaárak, valamint saját és partnereink környezetvédelmi küldetéstudata miatt hoztuk létre új üzletágunkat, ahol a területen jártas szakemberekkel, valamint a legkorszerűbb technológiát felvonultató nyugat-európai partner cégeinkkel kívánunk a meglévő és új partnereink rendelkezésére állni és hatékony energetikai megoldásokat létrehozni.

Klaszterben betöltött szerep

-
-

Elérhetőségek

www.gatibasolar.hu/Napelem
-
-
-
Veszprém
-
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.