Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

wildom

Általános adatok

wildom
Wildom Kft.
-
Információ-technológia
A Wildom Kft. szakmai csapatának története szorosan összefonódik az internettel és a szervezeti működés folyamataival. A szakmai csapat meghatározó tagjai már a kilencvenes évek közepe óta foglalkoznak Internet technológiával, személyes referenciáink között található számos, a hazai internet történetben meghatározó munka. Az innovativitás és az esztétikum mindig meghatározó volt. Példaként említhetőek a következők: az első Vista utazási oldal, a MALÉV egyik első weboldala, az első HP webshop, a Graboplast B2B rendszere, az Index Törzsasztala vagy a MOL első vállalati portálja.
A mai csapat másik felét a szervezeti működés megismerése és hatékonyságot biztosító átszervezése érdekelte, ennek megfelelően elsősorban logisztikai, termelési és ellátási lánc területeken gyűjtötték tapasztalataikat. Az első logisztikai átvilágítás projektjeik között tudhatták a MALÉV, a DRV, az Alfa Kereskedelmi Rt és a MOL Kenőanyag Üzletág folyamatait.
Az internet boom idején találtunk egymásra. Az internet lehetőségeit ismerő, azt készség szinten alkalmazni tudó grafikus és fejlesztői gárda, valamint a szervezeti folyamatokat ismerő és értő, a hatékonyságot és az eredményességet szem előtt tartó közgazdászok létrehoztak egy olyan céget, amely szervezeti célokat és stratégiát lát maga előtt, amikor megbízást kap.
Mert az informatika eszköz, amit használnunk kell céljaink elérése érdekében...
Akarjon az ügyfél website-ot, iktatórendszert, minőségügyi rendszert vagy raktárnyilvántartó rendszert, az induló kérdésfelvetés az, hogy kit érint a projekt és milyen célból. A technológia lehetőségei időnként túlmutatnak az igényeken, olykor új üzleti távlatokat és lehetőséget tárnak elénk, amelyekkel élni kell tudni. Mert az informatika nemcsak kiszolgálja a szervezeti működést, hanem alakítja is annak lehetőségeit...
A Wildom 30 fős szakmai műhelye széles alvállalkozói háttérrel megbízható partnere kíván lenni mindazoknak, akik Internet technológiához kapcsolódó fejlesztési és szakértői szaktudást igényelnek üzleti tevékenységük elektronikus eszközökkel való támogatására.
Az elmúlt évek fejlesztési tevékenysége olyan termék portfolió kialakításához vezetett, amelyben a website-tól a munkafolyamatot támogató rendszerekig az elektronikus alkalmazások széles köre megtalálható. Erősségünk a felhasználó-orientált szemlélet, a tartalom, a funkcionalitás és a navigációs logika testre szabott kidolgozása, valamint a multiplatform szemlélet. A cég legfontosabb értéke az üzleti folyamat fókusz. Hisszük, hogy az informatikai megoldás sosem cél, hanem eszköz a szervezeti működés, az üzletvitel támogatására.

Klaszterben betöltött szerep

Tag
-

Elérhetőségek

wildom.com/
+36 1 814-2160
+36 1 814-2161
1134
Budapest
Róbert Károly KRT. 59/A
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.