Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

vtk_innosystem_kft

Általános adatok

vtk_innosystem_kft
VTK Innosystem Kft.
-
-
A VTK Innosystem Víz-, Természet- és Környezetvédelmi Kft. egyike a Magyarországon jól ismert és elismert szakmai műszaki szolgáltatásokat nyújtó vízgazdálkodási és környezetvédelmi tanácsadó cégeknek. Cégünk kormányzati, önkormányzati, ipari és honvédségi megbízóinak széles spektrumú támogatást nyújt a vízgazdálkodás és környezetvédelem területén, melynek eredményeként a cég forgalma évről évre növekszik. Szolgáltatásaink magukba foglalják a tudományos és műszaki tanácsadást ugyanúgy, mint a vízgazdálkodás és a környezetvédelem mérnöki feladatait. Akkreditált mintavételi csoportunk korszerű eszközökkel felszerelve terepi vizsgálatok elvégzésével áll megbízóink rendelkezésére.
Külön ágazatot képvisel a cégen belül az oktatás fejlesztési munka, melynek keretében hazai és nemzetközi közoktatási felmérések javítását, kódolását végezzük el.
Alapvető üzleti stratégiánk része a megbízókkal való hosszútávú együttműködés kialakítása. A környezetvédelmi és vízgazdálkodási piacon való több mint 23 éves jelenléte során cégünk számos hazai és nemzetközi megbízóval alakított ki hosszútávra szóló kapcsolatokat magas színvonalú fogyasztói érték biztosításával – valójában munkánk több mint 70%-át a lojális vevőinktől származó megbízások teszik ki. Ez az üzleti stratégia biztosítja cégünk költséghatékony és eredményes működését és egyenletes növekedését. A hűséges vevői kör és az egyenletes növekedés vonzóvá teszi cégünket a magas képzettséggel és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársak, valamint a hazai és nemzetközi együttműködő partnercégek számára is. Ezen üzleti stratégia eredményeképpen cégünk jelentős elismertséggel prosperál a magyar környezetvédelmi piacon.
Az elmúlt évtizedben a VTK Innosystem Kft sok sikeres projektet valósított meg számos területen. Ugyanakkor a környezetvédelmi piacon tapasztalható növekvő versenylégkör megköveteli szolgáltatásaink folyamatos fejlesztését, biztosítva közben a felelősségteljes és korrekt kapcsolat kialakítását megbízóinkkal. A folyamatos fejlődéshez és megújuláshoz egy dolog szükséges: egy professzionális csapat, amelyre megbízóink biztosan számíthatnak, támaszkodhatnak.

Vízminőség-, és vízbázisvédelem
Környezetvédelmi hatásvizsgálat és felülvizsgálat
Akkreditált környezetvédelmi mintavétel
Környezetvédelmi tervezés
Közművagyon értékelés

Klaszterben betöltött szerep

Tag
-

Elérhetőségek

www.innosystem.hu
1/215-8857
-
1134
Budapest
Pattantyús u.7.
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.