Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

rd_systems

Általános adatok

rd_systems
RD Systems Informatikai Kft.
-
-
Az RDSystems Kft.-t 1999 áprilisában, sok éves közös szakmai múlttal a hátunk mögött alapítottuk azzal a céllal, hogy egy speciális szaktudású, minőségi teljesítményt nyújtó informatikai céget hozzunk létre.
Munkatársi gárdánk kvalifikált informatikusokból, szervező és fejlesztő szakemberekből áll. Szervezőmérnökök, programozó-matematikusok és felsőfokú közgazdasági végzettségű szakemberek alkotják a cég törzsgárdáját. A munkában együtt eltöltött évek jó hangulatú, sikeres csapattá kovácsoltak össze bennünket, és hiszünk abban, hogy ez a szakmai és közösségi erő üzleti sikerekben fog megtestesülni az RDSystems számára.
Meggyőződésünk, hogy egy fiatal céget csak a speciális szakismeret, a speciális termék és a minőségi teljesítmény emelhet ki az átlagból azon az informatikai piacon, amelyet napjainkban a túlkínálat jellemez. Valljuk, hogy az általunk létrehozott minőségi termék és a partnereinknek nyújtott minőségi szolgáltatás az egyetlen eszköz, amellyel vevőink elégedettségét biztosítani tudjuk, ezért alig egy évvel alakulásunk után szoftverfejlesztési tevékenységünkre megszereztük az ISO 9001:1994-es, majd 2002. októberében az ISO 9001:2001 minősítést. Nálunk ez az oklevél nem csak dekoráció az iroda falán, hanem a munkánk alapját képezi, mert minőségügyi rendszerünk kialakításakor tudatosan arra törekedtünk, hogy az előírt szabályok ne nyűgöt, hanem valódi útmutatást jelentsenek a munkatársak számára.
A specialitás és a minőség mellett a komplex szolgáltatást tekintjük a siker másik zálogának, ezért igyekszünk “kínálatunkat” minél szélesebb palettán megjeleníteni. Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy az informatika egyre szélesedő szakterületein, magas színvonalon mindenhez nem lehet érteni, ezért megalakulásunkat követően olyan ismert és megbízható stratégiai partnerekkel kötöttünk szövetséget, akik biztosítják azt a hátteret, amelyre a saját tudásunk mellett szükségünk lehet az ígéreteink betartása érdekében.

Tevékenységek:
Szoftverfejlesztés
Ügyviteli szervezés
Tanácsadás
Rendszerintegráció

Klaszterben betöltött szerep

Tag
-

Elérhetőségek

www.rdsystems.hu
1/450-2460
-
1133
Budapest
Kárpát u. 2/a. III/43.
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.