Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

kiscelli_kft

Általános adatok

kiscelli_kft
Kiscelli Kft.
-
-
Az 1990-ben projectcégként alapított Kiscelli kft tevékenysége eredetileg ingatlanfejlesztés és beruházás volt, majd a tervezett projekt sikeres megvalósítása és lezárása után fő tevékenysége ingatlanhasznosítás volt, az elmúlt években továbbra is családi vállalkozásként építőipari kivitelezési tevékenységet végzett.

Tevékenységek:
Az eredet profil, az építőipari kivitelezés évek óta súlyos helyzetben van, a jelenlegi gazdasági helyzetben sem jobbak lényegesen a perspektívái, de ez társaságunkat ez eddig még nem érintette, kapacitásaink kihasználtsága folyamatosan biztosított volt. A profilváltásra, az egyik tulajdonos Molnár Pál találmányának hasznosítására azért ebben a társaságban kerül sor, mert korábbi gazdálkodása, mérleg és eredményadatai alapján ez volt a legalkalmasabb lehetőségünk az Új Széchenyi Terv innovációs pályázati lehetőségeinek kihasználására, a relevánsan új, szabadalmi bejelentésekkel védett technológiával készülő nagyhatékonyságú és rendkívül alacsony önköltségű PCSolar gyártási feltételeinek megteremtésére.
A társaság jövőbeni kizárólagos tevékenysége a PCSolarkollektor, illetve a szabadalmi bejelentés tárgyát képező technológia alkalmazásával gyártható egyéb termékek jelentős volumenű gyártása és értékesítése lesz. A 2012. február 16-én benyújtott újabb szabadalmi bejelentés tárgyát képező, napkollektorok gyártására tervezett és optimalizált új típusú többrétegű polikarbonát táblák saját üzemben tervezett gyártása nemcsak a gyártás önköltségét és ezzel a termelés profitabilitását növeli, hanem számtalan egyéb üzemi és értékesítési előnyt is jelent. Az új típusú tábla különböző változatainak gyártásához szükséges berendezés beszerzésének támogatása érdekében május 30-án újabb pályázatot nyújtottunk be az ÚSZT keretén belül, amelynél 62 pontot értünk el az előző évben benyújtott és jóváhagyott pályázatunk 51 pontjával szemben.
A cég eddigi működése során elért eredmények látszólag nem relevánsak a tervezett projektünk szempontjából, de az előző pontban leírt indoklás szerint a Kiscelli Kft-ben eddigi gazdálkodási eredményeinek az ÚSZT követelményeinek, pályázati feltételeinek és bírálati szempontjainak való megfelelése miatt lényegesen kedvezőbb feltételeket teremtenek a PC Solar napkollektor gyártásához, mint egy újonnan alapított projektcég.

Klaszterben betöltött szerep

Tag
-

Elérhetőségek

-
06/70/455-4104
-
8220
Balatonalmádi
Rákóczi u. 37.
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.