Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

keviep_kft

Általános adatok

keviep_kft
KEVIÉP Építőipari és Kereskedelmi Kft.
-
-
Több mint 40 éves fennállása alatt a KEVIÉP Kft. fővállalkozói, illetve generálkivitelezői formában jelentős számban épített ipari- és kommunális létesítményeket, közintézményeket, kereskedelmi egységeket, lakossági szolgáltatási, sport- és egyéb multifunkcionális létesítményeket; valósított meg infrastrukturális beruházásokat, környezetvédelmi projekteket.
A közel fél évszázados tevékenység alatt összegyűjtött szakmai tapasztalat cégünket különféle rendeltetésű, műszakilag és esztétikailag igényes beruházások sikeres és elismert kivitelezőjévé avatta. Mára vállalkozásunk versenyképes szereplője a hazai kivitelezői piacnak úgy az önkormányzati megrendelések, mint a privát szféra területén egyaránt.
Tevékenységünk során nyitottak vagyunk hazai és nemzetközi vállalkozásokban való részvételre és együttműködésre, melynek formája lehet beruházások teljes körű lebonyolítása, szellemi termékek cseréje, pályázatokon való közös részvétel vagy akár közös vállalkozás alapítása.
A jövőbeni kapcsolatok kialakítása és az eredményes hosszú távú együttműködés reményében készséggel állunk rendelkezésükre.

Tevékenységek:

Fővállalkozói, illetve generálkivitelezői formában ipari- és kommunális létesítmények, közintézmények, kereskedelmi egységek, lakossági szolgáltatási, sport- és egyéb multifunkcionális létesítmények építése

Infrastrukturális beruházások, környezetvédelmi projektek megvalósítása

Klaszterben betöltött szerep

Tag
-

Elérhetőségek

www.keviep.hu
52/513-700
-
4025
Debrecen
Széchenyi u. 46.
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.