Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

graboplast_zrt

Általános adatok

graboplast_zrt
GRABOPLAST Zrt.
-
-
A Graboplast Floor Covering Manufacturers Ltd. a legnagyobb padlóburkolat gyártó Közép-Európában. A cég 2005-ben ünnepelte fennállásának 100 éves jubileumát. Ez a tény is alátámasztja, hogy a Graboplast gyorsan változó világunkban egy stabil, megbízható partner olyan cégek számára, akik tudatosan alakítják jövőjüket, és hosszú távon gondolkodnak.
Fő termékeink a beltéri padlóburkolatok, melyeket három magyarországi telephelyünkön, a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával gyártunk. Folyamatosan fejlesztjük tudásunkat, és mindenkor igyekszünk megfelelni a piac kihívásainak. A több évtizedes hagyomány és tapasztalat mellett büszkék vagyunk saját kutató-fejlesztő csapatunkra, amely, innovatív megoldásai révén, versenyképességünk egyik pillére.
A piaci igények és technológiai lehetőségek folyamatos nyomon követése, valamint a több évtizedes gyártási és értékesítési tapasztalatunk eredményeként termékeink az adott felhasználási terület követelményeinek megfelelnek, hosszú időn keresztül megbízható, esztétikus és komfortos padlóburkolatot biztosítanak.

Termékkínálatunk főbb csoportjai:
Lakossági PVC padlók
Valódi fa készparketták
Közületi padlóburkolatok
Járműipari padlók
Sport padlók és parketták
Burkolatok a show biznisz számára

Cégünk az ISO 9001 minőségirányítási és az ISO 14001 környezetirányítási rendszer követelményeinek megfelelően működik. Termékeinket független intézetekben minősíttetjük. Padlóburkolataink rendelkeznek az európai követelményeknek való megfelelést igazoló CE certifikáttal.

Tevékenységek:
PVC padlók valamint szalagparketták gyártása és értékesítése.

Klaszterben betöltött szerep

Tag
-

Elérhetőségek

www.graboplast.hu
96/506-100
-
9023
Győr
Fehérvári u. 16/b.
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.