Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

albacomp_services

Általános adatok

albacomp_services
Albacomp Services Kft.
-
-
Az Albacomp Services Kft. 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalat, 2012 áprilisában alakult. Egyik legfőbb célja, hogy mint Magyarország egyik informatikai tudásbázisa, helyt adjon a kreativitásnak, lehetőséget és szakmai támogatást biztosítson tehetséges szakembereknek új termékek kifejlesztésére.
Napjainkban a vállalatok és más gazdálkodó szervezetek már nem kialakítani és működtetni, hanem használni szeretnék az informatikát. Az Albacomp Services Kft. sajátos helyzetének köszönhetően az informatika minden területén a legkisebb alkatrésztől a legösszetettebb vállalatirányítási rendszerig használható megoldásokat kínál ügyfelei számára.
Az Albacomp Services hatékony működésének hátterében kiváló szakembergárdája áll, amely a szoftverfejlesztés, a tervezés, a gyártás, az implementálás, a tanácsadás és az területén egyaránt magas szintű munkájával biztosítja a legtöbbször több területre kiterjedő projektek sikerességét.
Rendszerintegráció
A rendszerintegráció feladata a több gyártó több termékét érintő komplex projektek előkészítése, az ilyen jellegű megkeresések kezelése. A szervezet magasan képzett mérnökökre támaszkodik, akik a legmagasabb szintű gyártói vizsgákkal (Novell CNE, MCP, MCSE, ASE, Cisco, 3COM, stb.) rendelkeznek.
Komplett hálózati megoldásokat igénylő feladatokban a rendszerintegráció fogja össze a projektet, a terméktámogatással és értékesítéssel együtt képesek a tanácsadástól kezdve a kivitelezésig kiszolgálni az igényeket.
Üzembe helyezés
Az üzembe helyezési tevékenységet az Albacomp Services Kft. mindig az adott feladatnak megfelelő szakember biztosításával, rövid határidővel és magas színvonalon látja el.
A beérkezett igények alapján az üzembe helyezést – a feladat összetettsége szerint – szerviz technikusok, szerviz mérnökök vagy rendszermérnök végzik el, akik rendelkeznek az adott termékek gyártóinak vizsgájával és támogatásával.
Szerviz
A szerviz rendelkezik minden, a javító-karbantartó tevékenység ellátásához szükséges eszközzel, műszerezettséggel, speciális felszereléssel. A szerviz feladatok ellátásának gördülékenységét a folyamatosan magas szinten tartott szervizalkatrész raktár biztosítja.
A teljesítés során a vállalat szükség esetén saját szervizgépkocsit, illetve szervizes szakembert biztosít. Minden szervizgépkocsin megfelelő tapasztalattal rendelkező szakember dolgozik, a gépkocsi fel van szerelve a helyszíni javításhoz szükséges felszereléssel és általános alkatrészkészlettel.

Klaszterben betöltött szerep

Tag
-

Elérhetőségek

www.albacomp.hu
22/515-433
-
8000
Székesfehérvár
Mártírok útja 9.
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.