Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

albacomp_ri

Általános adatok

albacomp_ri
Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft.
-
-
Az Albacomp Rendszerintegrációs KFT 2008-ban az Albacomp Zrt-ből történő kiválással jött létre. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat termék és szolgáltatásstruktúrája sokrétű, partnerei bevonásával az informatikai piac bármely szegmensét ki tudja szolgálni. Tevékenységünkben megtalálhatóak a központosított közbeszerzési rendszer és egyéb pályázatok keretében teljesítendő hardver és szoftverszállítások, szolgáltatások nyújtása, illetve egyedi konzultációs megoldások, szoftverek kifejlesztése. Cégünk rendszerintegrációs, szerviz és egyéb műszaki projektek megvalósításában is rendelkezik referenciákkal. Vállalatunk jogelődét követve, mindig elkötelezett volt a saját termékek kifejlesztése és gyártása mellett. Jogelőd cég a 80-as évek végén saját fejlesztésű winchestert forgalmazott, a 90-es évek második felében közreműködésével kifejlesztett, gyártott és értékesített videoszemüveg világszenzációnak számított. 2000-es években a saját fejlesztésű és gyártású termékek közül a számítógép alapú pénztárgépekben használt fekete doboz rendszerekből származott a cégnek jelentős forgalma. 2010-től a helyi KKV partnerek bevonásával fejlesztett és gyártott Classmate PC töltő és tároló kocsikat értékesítette a vállalat, amelyekből a TIOP 1.1.1-09 pályázat keretében több mint ezer darab került kiszállításra magyarországi közoktatási intézményekbe.
Az Albacomp RI Kft. a hardver-fejlesztés mellett az üzleti szféra, államigazgatás, helyi közigazgatás szereplői számára magas színvonalú megoldásokat és szolgáltatásokat nyújt. Testre szabott megoldásokat kínál a stratégiai tervezéstől, a fejlesztési projektek sikeres megvalósításán, a működési környezet/folyamatok kialakításán keresztül a folyamatos üzemeltetés támogatásáig. Vállalatunk tanácsadói hazai és nemzetközi tapasztaltára, kipróbált módszertanok, és az „iparági legjobb gyakorlatok” alkalmazására támaszkodva járulnak hozzá Ügyfelei terveinek sikeres megvalósításához.
Cégünknek nagy tapasztalatai vannak több száz milliós illetve milliárdos állami, közigazgatási és vállalati projektek megvalósításában, melyeket képzett projektvezetők segítségével projekt alapon valósít meg.
A cég saját jogon, projektcégen keresztül vagy alvállalkozóként jelenleg is részt vesz több K+F projekt megvalósításában (pl. smart metering, levegőminőség-monitoring, egészségügyi monitoring, személykövetés, stb.), illetve számos projektötlettel rendelkezünk.

Klaszterben betöltött szerep

Tag
-

Elérhetőségek

www.albacomp.hu
22/515-414
-
8000
Székesfehérvár
Mártírok útja 9.
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.