Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

albacomp_sh

Általános adatok

albacomp_sh
Albacomp SH Szoftverház Kft.
-
Számítástechnika
2011 februárjában az Albacomp RI Kft. az ügyfelek konzultáció és stratégiai tanácsadás terén folyamatosan bővülő igényeinek jobb kiszolgálása érdekében új névvel - Albacomp SH Kft. - felélesztette 100%-osan tulajdonában lévő, nem aktív leányvállalatát. Az Albacomp SH Kft. az Albacomp IT Zrt. és Albacomp RI Kft. konzultációs tevékenységét veszi át.
A vállalat hazai viszonylatban szinte egyedülálló módon stratégiai megoldást kínál a konzul-táció és az informatikai paletta számos elemére a stratégiai tervezéstől, a fejlesztési projek-tek sikeres kivitelezésén, a működési környezet/folyamatok kialakításán keresztül a folyama-tos üzemeltetés támogatásáig. A vállalat tanácsadói hazai és nemzetközi tapasztaltára, ki-próbált módszertanok, és az „iparági legjobb gyakorlatok” alkalmazására támaszkodva járul-nak hozzá Ügyfelei terveinek sikeres megvalósításához.
A cég főbb tevékenységei a következők:
• Számítógépes programozás
• Egyéb szoftverkiadás
• Egyéb információ-technológiai szolgáltatás
• Számítógép, periféria, szoftver kiskereskedelme
• Egyéb természettudományi, műszaki kutatás, fejlesztés
• Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás
• Számítógép-üzemeltetés
• Adatfeldolgozás, web-hoszting szolgáltatás
A cég foglalkozik vállalatirányítási rendszerek kiépítésével, mint például CRM bevezetése; pénzügyi ügyviteli rendszerek bevezetésével, például a világon a 6-7., Magyarországon pedig a legnagyobb pénzügyi rendszert valósította meg az egyidejű aktív felhasználók tekintetében a MÁK részére. OEP részére szabad műtő és ágyszám nyilvántartó rendszert alakítottak ki.
Nagy tapasztalattal rendelkezik az alkalmazásfejlesztés területén is, többek közt az itt dolgo-zó kollégák fejlesztették ki a Foglalkoztatási Hivatal részére a nemzeti pályaorientációs por-tált és a virtuális munkaerőpiac portált is. A főváros egyik legnagyobb parkoló vállalata részére egy teljes parkolás menedzsment rendszert fejlesztett ki.
A vállalat legutóbb az IQSYS Zrt. alvállalkozójaként bonyolított le sikeresen nagyobb volume-nű szoftverfejlesztést.

Klaszterben betöltött szerep

Tag
-

Elérhetőségek

www.albacomp.hu
22/515-414
22/327-532
8000
Székesfehérvár
Raktár u. 2.
Cikkek


Ennek a felhasználónak nincsenek közzétett cikkei.