Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

Hírek
Arculati elemek
2009. december 20. vasárnap, 00:00

Kidolgozásra kerültek a klaszter arculati elemei: boríték, cd borító és korong etikett, levélminta, dosszié, egérpad, jegyzettömb, logó, névjegy, plakát, póló grafika, prezentáció és prospektus minta. Az arculati kézikönyv hűen követi a klaszter szellemiségét és a tagoknak a honlapon hozzáférhető.

 
Környezetipari klaszterek találkozása - Meghívó
2009. december 14. hétfő, 13:23

A konferencia időpontja: 2010. január 14 (csütörtök)
Helyszíne: Balatonalmádi, Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár
(Városház tér 4.)

Bővebben...
 
Pályázati hírek
2009. december 09. szerda, 00:00

Az Ökopolisz Klasztermenedzsment Kft. pályázata a klaszter jelenlegi tagjai közti együttműködés erősítését, megfelelő érdekképviseletet és koordinációt célozta meg, valamint külső és új klasztertagok felkutatását. Beszámolási időszakban az Ökopolisz Klasztermenedzsment Kft. sikeresen beszerezte a szükséges informatikai eszközöket, a klasztertagok számát 19-ről 32-re növelte, továbbá a benchmarking klub keretében együttes találkozót szervez a tagok számára. Külföldi konferenciaszervezésbe kezdett Kanadában.

 
Letölthető a kiadvány
2009. december 07. hétfő, 00:00

Elkészült az Ökopolisz klasztermenedzsment Kft. első e-kiadványa, mely tömören összefoglalja a klaszter tevékenységét, jelenlegi projekteket, illetve a tagokat.

http://okopoliszklaszter.hu/tartalom-tagoknak/letoeltesek/doc_download/5-oekopolisz-klaszter-bemutatasa

 
Az ÖKOPOLISZ Klaszter közgyűlése akkreditációs pályázat beadásáról határozott
2009. november 23. hétfő, 09:37
konferencia Az ÖKOPOLISZ Klaszter 2009-ben immár harmadik közgyűlését tartotta a Gizella Hotel és Étterem nagytermében november 18-án. A többségében gazdasági szervezetekből álló klaszter operatív működtetésével az ÖKOPOLISZ Klasztermenedzsment Kft. van megbízva, amely az elmúlt évben sikeresen pályázott a Közép-dunántúli Regionális Ügynökség KDOP 1.2.1 pályázatán. Az elnyert 24 M Ft támogatás célja a Klaszter működésének, megjelenésének, stratégiaalakításának és projekt, termék generálásának segítése.
Bővebben...
 
Akkreditációs előkészületek
2009. november 12. csütörtök, 00:00

A klaszter akkreditációra való felkészítéséhez kapcsolódó projektelemek megvalósítása megkezdődött: klaszter marketingterv előkészítése, tagbővítés, új munkatársak bevonása.

 
Ipari K+F igényfelmérés
2009. október 20. kedd, 00:00

Ipari K+F igényfelmérés alprojekt keretén belül összefoglaló tanulmány készül a kis és középvállalkozások innovációval kapcsolatos fogyasztói igényei attitűdjeinek feltárására. A felmérés kérdőíves formában történik Közép-Dunántúl három megyéjében. Az adatok SPSS szoftverrel kerülnek elemezésre.

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 Következő > Utolsó >>

14. oldal / 15