Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

Hírek
Tájékoztatás ellenőrzésekről
2010. augusztus 31. kedd, 21:15

A nyár folyamán, előzetes értesítést követően felkerestek bennünket az APEH és a KDRFÜ munkatársai. Az ellenőrzéseknek mindenféle szempontból megfeleltünk.

2010. június 17-én az Adó-és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal egyes adókötelezettségek teljesítésére irányuló ellenőrzést tartott 2009. július-szeptember időszakra vonatkozóan. 2010. július 17-én levélben tájékoztattak bennünket, hogy a vizsgált időszakra vonatkozóan a jogszabályoknak megfelelően minden rendben találtak.

2010. július 14-én a Közép Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség munkatársai helyszíni szemlét tartottak a KDOP-1.2.1.-2008-0005 számú projekt szabályszerű és hatékony megvalósulásának vizsgálata érdekében. A részletes ellenőrzés során rendben találták az összes vizsgált háttérdokumentumot valamint a projekt előrehaladását is.

 
BIOGÁZ ERŐMŰ
2010. június 29. kedd, 12:42

BIOGÁZ ERŐMŰ DIASOROZAT

 
ÖKOCENTRUM
2010. június 29. kedd, 08:06
 
Sajtóközlemény
2010. június 20. vasárnap, 21:33

Tiszelt Hölgyem/Uram!
Kedves Látogató!

Ma Magyarországon az ÖKOpolisz név egy olyan szakmai együttműködést takar, amelyben közel száz partnerszervezet innovatív termék és technológiai fejlesztéssel tesz a környezetvédelemért. Ezek között a szervezetek között gazdasági társaságok, felsőoktatási intézmények, önkormányzatok és egyéb nonprofit szervezetek szerepelnek. Tevékenységük több évtizedre nyúlik vissza, míg ÖKOpolisz név alatti közös szerepvállalásuk közel öt éve kezdődött el. Ezen időszak alatt számos eredmény született, amelyek jelentősen hozzájárulnak a hazai környezetterhelés csökkentéséhez, illetve számos fejlesztés a megvalósítás szakaszában van.

A Lehet Más a Politika (LMP) politikai párt által a közelmúltban életre hívott politika kezdeményezés - amelyet Ökopolisz névvel láttak el - kényszerítette arra szervezetünket, hogy a mellékelt sajtónyilatkozatot tegyük közzé.

Tisztelettel:
Farkas András
elnök
ÖKOpolisz Klaszter

 
Innovatív fejlesztésekkel a környezetvédelemért – konferencia és szakkiállítás az ÖKOpolisz Klaszter szervezésében
2010. június 16. szerda, 21:36

Innovatív fejlesztésekkel a környezetvédelemért címmel szakkiállítással egybekötött konferenciát rendezett az ÖKOpolisz Akkreditált Innovációs Klaszter 2010. június 15-én Budapesten a Rubin Wellness & Conference Hotelben. A szervezet tudásorientált klaszterként az ipari-, mezőgazdasági- és kommunális környezetterhelés csökkentésére alakult kezdeményezés. Tagjai összefognak az innovatív húzóágazatok által generált, fenntartható, környezetközpontú gazdaság- és térségfejlesztés megteremtéséért. Ennek érdekében a rendezvény célja az elért eredmények, sikerek, fejlesztési irányok, lehetőségek és kapcsolódási pontok bemutatása volt a környezetvédelemben, környezeti technológiában, ezirányú kutatás-fejlesztésben érdekelt és érintett partnerek, vállalatok és szolgáltatók részére.

Bővebben...
 
Innovatív fejlesztésekkel a környezetvédelemért - Konferencia Budapesten - MEGHÍVÓ
2010. június 01. kedd, 16:08

Az Ökopolisz Akkreditált Innovációs Klaszter, mint tudásorientált klaszter az ipari, mezőgazdasági és kommunális környezetterhelés csökkentésére alakult kezdeményezés. Tagjai összefognak az innovatív húzóágazatok által generált, fenntartható, környezetközpontú gazdaság- és térségfejlesztés megteremtéséért.
Ennek érdekében a Klaszter innovációs konferenciát szervez „Innovatív fejlesztésekkel a környezetvédelemért” címmel. A konferencia célja az elért eredmények, sikerek, lehetőségek és kapcsolódási pontok bemutatása a környezetvédelemben, környezeti technológiában, ezirányú kutatás-fejlesztésben érdekelt és érintett partnerek, vállalatok és szolgáltatók részére.

Bővebben...
 
Innováció és Környezetvédelem konferencia - Balatonfüred
2010. május 17. hétfő, 21:50
A Pannon Egyetem, a Veszprémi Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Ökopolisz Akkreditált Innovációs Klaszter közösen szervezett konferenciát 2010. május 12-én, Balatonfüreden. Az előadások fő témája a környezettechnológia területén mutatkozó innovációs lehetőségek, illetve a környezettudatos termelési eljárások és az energiahatékonyság volt. A rendezvényen elismert külföldi szakemberek, egyetemi professzorok, a Pannon Egyetem kutatói, valamint az említett szakterületeken jártas innovációs szervezetek, klaszterek képviselői gazdagították előadásaikkal a programot.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 5