Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

Hírek
Sporttal Veszprémért – az ÖKOPolisz ajánlotta fel a díjat
2011. április 06. szerda, 09:02

A tavaly alapított díjra idén is várják a jelöléseket, magánszemélyek és szervezetek is jelölhetnek arra alkalmasnak tartott személyt.
A Civil Szervezetek összefogásával és a Civil Kerekasztal vezetésével immár ötödik alkalommal rendezik meg a Civil Napot. Tavaly hagyományteremtő szándékkal megalapították a „Sporttal Veszprémért” díjat. Ezzel a kezdeményezéssel a veszprémi civil szervezetek nevében olyan jelenleg is aktív vagy már inaktív sportolót, edzőt vagy sportvezetőt szeretnének elismerésben részesíteni, aki a sporthoz kapcsolódó munkájával sokat tett Veszprém város hírnevének öregbítéséért, és tevékenységével példát mutatott a civil társadalom számára.

Bővebben...
 
Az Elmolight Bt. nyerte el az Innovációs Díjat
2011. március 30. szerda, 12:40

Az Elmolight Bt. részt vett a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség által kiírt 2011. évi Közép-dunántúli Regionális Innovációs Díj pályázaton, ahol Vállalkozói kategóriában I. helyezést ért el!
Pályamű címe: Kommunális szennyvíziszap irányított komposztálása és a Biomass-termékcsalád
Oklevél megtekintése
Összefoglaló a nyertes technológiáról

Bővebben...
 
ÖKOPolisz projektzáró sajtótájékoztató
2011. március 30. szerda, 12:32

A kormány kiemelt stratégiai célja a vállalati együttműködések támogatása és fejlesztése. 38 milliárd forintot szánnak projekttámogatásra. Egyre több területet érint Veszprémben az ÖKOPolisz Klaszter működése, az ebben nyújtott közös munkát köszönte meg első sorban Brányi Mária a keddi projektzáró sajtótájékoztatón.

Bővebben...
 
Mezőgazdasági munkacsoport ülés
2011. március 24. csütörtök, 11:46

A klaszter 2011. március 08-án tartotta meg idei első mezőgazdasági munkacsoport ülését a Greenman Kft. konferencia termében, melyen több, mint 10 cég képviseltette magát. A csoport vezetését továbbra is Hermann Tamás, a Pannon-Bio Innováció munkatársa látja el. A jövőbeli közös együttműködési lehetőségeket figyelembe véve, az eredményes megbeszélést követően kitűzték a következő ülést április közepére, melynek helyszínét az Aranybulla Mg Zrt. biztosítja.

 
Combit profile
2011. március 24. csütörtök, 11:16

Combit's newest product AVITAR is Accredited Water Quality Telemetry System provides an economical solution for accredited operation of a single isolated water quality measuring station or several ones in a larger region. Due to its modular design it can equipped by simple sensors, inland-developed special robot-analyzer, and even with air quality monitoring instrumentation. Read more about Combit Zrt.

 
Mezőgazgdasági munkacsoport
2011. március 16. szerda, 13:58

2011. március 8-án délelőtt a egyik tagunk, a Greenman Kft. adott helyet konferenciatermében a mezőgazdasági munkacsoport ülésének, amelyen 15-en vettek részt.
A 9.30 órakor kezdődő ülés során minden jelen lévő tag bemutatta cégét, annak fő tevékenységét, működő projektjeit. Ezt követően ..tlan beszélgetés során közös projektek fogalmazódtak meg. Az Aranybulla MG Zrt. felajánlotta, hogy a március második felére tervezett, következő ülést az ő székheyükön tarthatjuk, melyek során bemutatásra kerül majd a

Meghívottak:
Agroterm Kft.
Aqua-Terra Kft.
Aranybulla MG Zrt.
ALKIMIA Kft.
DUSZÉN Kft.
Elmolight Bt.
Greenman Kft.
Nitrogénművek Zrt.
Pannon Bio-Innováció Kft.
TOXI-COOP Zrt.
Dr. Májer János - PE Szőlészeti és Borászati Kutató Intézet Badacsony
Hermann Tamás - Pannon Egyetem Georgikon kar
Dr. Makó András - Pannon Egyetem Georgikon kar

 
NAV ellenőrzés
2011. március 16. szerda, 13:32

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt tagjainkat, hogy 2011. március 10-én a NAV (APEH) vizsgálatot tartott a klaszter 2011. januári bérekre, bérjárulékokra vonatkozóan.
Az ellenőrzés során a jogszabályoknak megfelelően mindent rendben találtak.

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 Következő > Utolsó >>

11. oldal / 15