Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

Nemzeti Klaszterkonferencia Pécsen
2012. február 21. kedd, 10:40
A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Nemzeti Klaszterkonferenciát szervez C2C (Cluster to Cluster) kapcsolatépítő programmal együtt. Tisztelettel meghívjuk a délelőtti előadásokra és a rendezvény C2C programjára, valamint a délutáni kulturális programra (borkóstolással egybekötve). A C2C program során lehetőség nyílik magyar, és reményeink szerint külföldi klaszterek, tagvállalatok megismerésére és üzleti tárgyalások folytatására is.
 
Időpont: 2012. március 27, 9.30-19.00
Helyszín:7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.
 
A konferencián a klaszterfejlesztésben érintett szervezetek vezetői tartanak előadásokat, így például a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal elnöke, a VÁTI igazgatóhelyettese és a MAG Zrt. klaszterfejlesztési iroda vezetője.
 
A programon minden magyar régió képviselteti magát, az alábbi szektorokból (30-50 klaszter): gépipar, építőipar, energia, megújuló energia, mechatronika, turizmus, egészségipar, biotechnológia, gyógyszeripar, kreatív ipar, öko-turizmus, bor, helyi termék klaszterek, atomenergia. A klaszter profilokat előzetesen megküldjük.
Minden bizonnyal lesz profiljához kapcsolódó klaszter, melynek megismerése, az üzleti, gazdasági, kutatási kapcsolatok kialakítása növelheti a klaszter versenyképességét.
A részvétel a programon térítésmentes, Ön vendégünk az ebédre, a C2C programra, egy kávéra és a borkóstolással egybekötött klaszter találkozóra is.
Várjuk jelentkezését! Kérjük, hogy a klaszter információs lapot is küldje meg jelentkezésével együtt.
 
Jelentkezési határidő: 2012. március 5.
A klaszterek jelentkezését követően megküldjük (internetes oldalunkon is megjelentetjük) a klaszter profilokat, így előzetesen tud felkészülni a tárgyalásokra.
Minden információ és a regisztráció elérhető a Konferencia weboldalán