Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

Klaszter kooperáció Debrecenben
2011. október 25. kedd, 06:33

Az M27 ABSOLVO Consulting szervezésében ajánljuk figyelmébe a következő meghívót:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ha nemzetközileg is versenyképesnek érzi a termékét/szolgáltatását, de nem tudja hogyan induljon el, az Export Kooperáció segít Önnek. Ha szűknek érzi a 10 milliós magyar piacot és kipróbálná magát az 500 milliós európai piacon, forduljon hozzánk!

A rendezvény időpontja: 2011. október 27. 15.30 – 17.30
Helyszíne: Hotel Lycium**** Debrecen, Különterem (4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.)
A rendezvény részvételi díja önköltségi áron: nettó 4 000 Ft. A kamarai tagoknak 50%-os kedvezményt tudunk biztosítani a belépő árából.

 

Az Export Kooperáció Magyarország első olyan társulása, amelynek célja, hogy a versenyképes termékekkel és szolgáltatásokkal rendelkező magyar kis- és közép-vállalkozások átfogó segítséget kapjanak a külpiacra lépés közben várható kihívásokban. Első workshopunk célja az, hogy a külpiacra érett kelet-magyarországi cégek választ kapjanak a témához kapcsolódó főbb kérdéseikre:

- Hogyan térképezheti fel költséghatékonyan egy adott célország piacát?
- Melyik országokban érdemes először próbálkozni?
- Miképp kerülheti el a külpiacra lépés jogi és pénzügyi buktatóit?
- Hogyan indítson kommunikációs kampányt külföldön?

Az Export Kooperáció keresi az első 50 magyar vállalkozást, akit sikeressé tehet külföldön! Megvizsgáltuk, hogy a régióban mely cégekben látjuk a potenciált a külpiaci sikerekhez és úgy látjuk, hogy az Ön vállalkozása ezek között lehet!
Amennyiben szeretne többet megtudni a külpiacra lépés folyamatáról, esetleg arról, hogy korábbi külpiaci sikerek után milyen új piacok felé érdemes még nyitnia, jöjjön el a workshopunkra és konzultáljon a Kooperáció tagjaival erről személyesen!

Részvételi szándékát kérjük, 2011. október 25-ig jelezze a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. Jelentkezését minden esetben visszaigazoljuk.

Üdvözlettel:

az Export Kooperáció Csapata