Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

CEP® Clean Energy and Passive House Expo
2011. szeptember 29. csütörtök, 07:12

Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő CEP® Clean Energy and Passive House Expo a megszokott módon, magas színvonalú konferenciákkal egy időben vonultatja fel a szakma kiemelkedő cégeit és azok termékeit, szolgáltatásait.

A rendezvény időpontja: 2011.október 20.
Rendezvényhelyszín: Material Event Center (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 54-58.) http://www.mecevent.hu/

Konferenciák
Három kiemelt konferencia kerül megrendezésre az esemény két napja alatt:
? Interaktív Szakmai Vitafórum - Interaktív konferencia épületeink energiahatékonyságának növelése érdekében - október 19.: A Mérnöki Kamara, a Magyar Építész Kamara és az ÉVOSZ szakmai támogatásával egy Szakmai Vitafórumon kívánjuk közelebb hozni egymáshoz az építész-, építő- és gépészmérnököket, valamint az ingatlan szakmát. A legnagyobb hazai szervezetek szólnak hozzá a témához, javaslatot téve az energiahatékony megvalósíthatóságra, a fenntarthatóságra, milyen gazdaságpolitikai eszközök, ellenőrzések, jogszabályok módosítása, ill. milyen ösztönző rendszer szükséges az elvárt eredmények eléréséhez, a szakma együttgondolkodásához.
? Műemlékvédelem alatt álló épületek energiahatékony felújítása - október 20.: Közérthető előadásokkal, átfogó tematikával kerülnek bemutatásra a műemlékvédelem alatt álló épületek felújítási lehetőségei energetikai szempontból, best practice példákkal valamint finanszírozási lehetőségekkel és egy ősszel a témához kapcsolódó pályázat kiírásával
? Szakértők, kiállítóik és szponzoraink részvételével kerül megrendezésre a Szakmai Nap konferencia, amelyen a látogatók és érdeklődők tematikusan felosztott szekciókban ismerhetik meg a piac újdonságait egy ismert szakmai moderátor segítségével.

Kedvezmény szeptember 30-ig:

Interaktív Szakmai Vitafórum:
19.500 Ft helyett csak 16.250 Ft a konferencia belépő ára.

Műemlékvédelem alatt álló épületek energiahatékony felújítása:
16.500 Ft helyett csak 13.750 Ft a konferencia belépő ára.

Szakmai Nap:
3750 Ft a konferencia belépő ára

Regisztráció: http://www.cep-expo.hu/conferenceregistration.html?&L=1

További információt talál a rendezvényről honlapunkon: www.cep-expo.hu