Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

Az ÖKOPOLISZ Klaszter közgyűlése akkreditációs pályázat beadásáról határozott
2009. november 23. hétfő, 09:37
konferencia Az ÖKOPOLISZ Klaszter 2009-ben immár harmadik közgyűlését tartotta a Gizella Hotel és Étterem nagytermében november 18-án. A többségében gazdasági szervezetekből álló klaszter operatív működtetésével az ÖKOPOLISZ Klasztermenedzsment Kft. van megbízva, amely az elmúlt évben sikeresen pályázott a Közép-dunántúli Regionális Ügynökség KDOP 1.2.1 pályázatán. Az elnyert 24 M Ft támogatás célja a Klaszter működésének, megjelenésének, stratégiaalakításának és projekt, termék generálásának segítése.

Farkas András a klaszter elnöke a klaszter és a klasztermenedzsment cég tevékenyégéről tartott tájékoztató előadást a tagok részére. Beszámolójában kiemelte a munkacsoportok projektgeneráló tevékenységét; a közelmúltban Veszprém Megyei Jogú Várossal, az ÖKORET Zrt-vel közösen rendezett konferenciát; a működő közös honlapot; a készülő disszeminációs filmet. A beszámolót követően a klaszter közgyűlése új tagok belépéséről, az SzMSz módosításáról és az akkreditációs pályázat beadásáról hozott határozatot. A pályázat eredményeként az ÖKOPOLISZ Klaszter megkaphatja az akkreditációs klaszter címet, amelyjel egyúttal új támogatási és pályázati lehetőségek nyílnak meg számára.

Ezt követően a Klaszter megalakította Benchmarking Klubját, amely célja a leghatékonyabb működtetési gyakorlatok egymás közötti átadásán túl a projektgenerálás. A klaszterközgyűlésen a tagok elfogadták az elnök beszámolóját és megerősítették a kitűzött célokat.