Products of Members

Newsletter

Community Page

Login for MembersToxi-Coop Zrt.

News
A kezdetekről

Az ÖKOpolisz Klaszter az Új Magyarország Fejlesztési Terv Pólus Programjára épül, amelynek középpontjában a magas hozzáadott értéket előállítani képes, jelentős export-, és innovációs potenciállal rendelkező klaszterek állnak. A klaszteresedés motorja a kooperáció a gazdasági szereplők, a felsőoktatási intézmények mint tudásközpontok és az önkormányzatok között. A Dunántúlon ez az együttműködés több évtizedes múltra tekint vissza, amely megalapozta az ÖKOPOLISZ Pólus Program megalkotását, majd ezt követően az ÖKOPOLISZ Klaszter megalakítását. A pólus program 2006. nyarán indult, míg a klaszter 2008. augusztus 8-án tartotta alakuló ülését tizenkilenc taggal.

Read more...
 
Elindult a klaszter honlapja

Elindult a klaszter honlapja (http://okopoliszklaszter.hu), ahol a látogatók betekintést nyerhetnek a klaszter munkájába és működésébe, valamint a klasztertagokról külön-külön is kaphatnak információt. A honlap bizonyos részei jelszóval, csupán a tagoknak elérhető, itt tudnak hozzáférni a hivatalos dokumentumokhoz és belső levelezésre is használhatják. Cél, hogy a portál a lehető legnagyobb mértékben önműködővé váljon. További fejlesztések várhatóak.

 
Köszöntjük az Ökopolisz Klaszter honlapján!

Az ÖKOpolisz Klaszter olyan kezdeményezés, amelynek tagjai összefognak, hogy együtt hozzájáruljanak az ipar és a mezőgazdaság által indukált környezetterhelés csökkentéséhez, a gazdálkodás informatikai hátterének megteremtéséhez; kialakítva ezáltal az innovatív húzóágazatok által generált fenntartható környezetközpontú gazdaságfejlesztést a Közép-Dunántúli Régióban.

Read more...
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 Next > End >>

Page 15 of 15