Products of Members

Newsletter

Community Page

Login for MembersToxi-Coop Zrt.

News
European Business Awards

Elmolight Bt. has been selected for inclusion in the 2011 European Business Awards sponsored by HSBC
Every year the European Business Awards research team spend six months analysing over 15 000 companies across Europe to seek out the very best businesses that demonstrate the guiding principles of the Awards:
• Commercial success
• Innovation
• Business ethics
Elmolight Bt. has been selected for inclusion in the European Business Awards programme.

Read more...
 
Energiahatékonysági programok - Új Széchenyi terv keretében

Available in Hungarian
Induló energiahatékonysági programok a lakosság és a KKV szektor számára
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 1,6 milliárd forint keretösszegben ír ki pályázatot energiahatékonysági felújításokra, energiatakarékos új otthonok építésére az Új Széchenyi Terv Zöld Beruházási Rendszer keretében.

Read more...
 
A szántóföldi tápanyag-visszapótlás és szervesanyag-gazdálkodás új koncepciói

Available in Hungarian
A mai világunkban rendkívüli jelentősége van a talajerő utánpótlásnak, ezen belül a szerves-anyag visszapótlásának. Ma már faluhelyen is szembetűnő az egyre csökkenő állatállomány, melynek következménye, hogy egyes növénykultúrákban szervesanyag-hiány alakult ki: a humuszképződés stagnál, vagy lelassult. Hazánkban az engedéllyel rendelkező, megoldást jelentő szennyvíziszap komposztok száma egyenlőre igen csekély, de növekvő tendenciát mutat, melynek fő zászlóvivője az Elmolight Bt. A teljes cikket a következő oldalon olvashatják: http://www.alternativenergia.hu/a-szantofoldi-tapanyag-visszapotlas-es-szerv

 
Új tartalom a weboldalunkon

Új tartalommal bővült az ÖKOPolisz weboldala. A főoldal tetején a menüsor kiegészült a konferencia "füllel", amely jelenleg a 2011. május 23-25. között, az ÖKOPolisz által megrendezett ICEMT 2011 konferenciával kapcsolatos eseményekről tájékoztatja az érdeklődőket magyar és angol nyelven.
A rendezvény a Mecenatúra pályázat keretében, az NKTH (NIH) támogatásával valósult meg. Címe: "Európai Uniós közigazgatási eljárások kidolgozása a környezeti kockázatok csökkentése és kezelése érdekében", azonosítószáma: MEC-09-4-2010-0984, OKOPKONF.

New content on our website
There is new content on the website of the ECOPolis Cluster. The new menu point – ’Konferencia’ – has been created on the top of the front page to provide information about the ICEMT 2011 Conference, organized by the ECOPolis Cluster on May 23-25, 2011.
The Project was financed by the National Innovation Office, NKTH (NIH). Title: ’Development of European Union public administrative procedures for the reduction and management of environmental hazards’. Tender Identification Number: MEC-09-4-2010-0284, OKOPKONF.

 
Statisztika - www.okopoliszklaszter.hu

Available in Hungarian
Készítettünk egy rövid összefoglalót a www.okopoliszklaszter.hu oldal látogatottságáról. A statisztikát bemutató képeken jól látszik, hogy a nézettségünk havi szinten májusig egyre emelkedett (6.153 látogató), és a június eleji lekérés szerint is szép számmal tekintették meg oldalainkat. A weblapunkat felkeresők 70%-a Magyarországról keresett bennünket, míg a fennmaradó 30%-ban az USÁ-ból, Kanadából, Hollandiából,
Read more...
 
ÖKOPolisz díjátadás

Available in Hungarian
Károlyi Gábor az idei díjazott
A Domonkos László Judo és Szabadidő Sportegyesület edzője vehette át az ÖKOPolisz Klasztertől a 2. alkalommal kiírt "Sporttal Veszprémért" díjat az 5. Civil Napon. A Veszprémi Civil Kerekasztal 2010-ben alapította meg a „Sporttal Veszprémért” díjat. Ezzel a kezdeményezéssel a veszprémi civil szervezetek nevében olyan jelenleg is aktív vagy már inaktív sportolót, edzőt vagy sportvezetőt szeretnének elismerésben részesíteni, aki a sporthoz kapcsolódó munkájával sokat tett Veszprém város hírnevének öregbítéséért, és tevékenységével példát mutatott a civil társadalom számára.
Bővebben: http://hajraveszprem.hu/cikk/2011-05-15/karolyi_gabor_az_idei_dijazott

 
Veszprém MJV Energetikai Stratégiájának bizottsági vitára bocsátott változata

Available in Hungarian
A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt., a Cardinal Blau Kft. és az ÖKOpolisz Klaszter elkészítette Veszprém Megyei Jogú Város Energetikai Stratégiájának bizottsági vitára bocsátott változatát, amelyet a tervek szerint legkésőbb 2011. júniusában elfogad a városi közgyűlés. A startégia társadalmasítási és szakmai vitája jelenleg folyik, így ezúton közzé tesszük a vitára bocsájtott anyagot.

Tisztelettel várjuk hozzászólásaikat, javaslataikat.
A stratégia letöltése

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 15