Products of Members

Newsletter

Community Page

Login for MembersToxi-Coop Zrt.

News
ECOPolis Cluster Website has been renewed

Our newly designed webpage is available on the Web since the autumn of 2011. Last year the number of the visitors was increasing significantly, in December it exceeded 14.000 per month.

This year we still welcome our kind visitors with up-to-date information and expanding content.

 
Presenter from Elmolight Bt. was awarded first place

 

We are pleased to inform you that Katalin Erdei-Kukely, from Elmolight Bt. won first prize on the II. MaSzeSz (Magyar Szennyvíztechnikai Szövetség – Hungarian Wastewater Technology Association) Junior Symposium. Based on the decision of both the MaSzeSz presidency and the participants/audience, the interesting and up-to-date presentation proved to be the best. Due to this, Ms. Erdei-Kukely won over presenters from Budapest University of Technology and Economics, Eötvös Loránd University, Szent István University, Bárczy Ltd., Bácsvíz Ltd., Pápai Vízmű Ltd.
 
Karácsonykor extra kedvezmények a MOL-nál
Available in Hungarian
A MOL legújabb akciója:Tankoljon vagy vásároljon tetszőleges terméket vagy szolgáltatást a MOL kijelölt töltőállomásain 2011. november 7. és 2012. január 15. között, és minden elköltött 2000 Ft után 1 db, prémium üzemanyag tankolása esetén minden elköltött 2000 Ft után 2 db matricát kap a pénztárnál, melyet kiváló minőségű Artdeco és Babyliss termékek kedvezményes vásárlásához használhat fel. Matricagyűjtés: 2011. november 07. és 2012. január 15. között Matrica beváltás: 2011. november 14. és 2012. január 15. között: http://www.hajtsonaszepsegre.mol.hu/

 

 
Természettudományos vetélkedőt indít a MOL Nyrt.

 

Available in Hungarian
Újra indul a Junior Freshhh, a MOL természettudományos vetélkedője középiskolások számára!
A MOL idén ismét egy őszi természettudományos vetélkedőre, a Junior Freshhh-re invitálja a magyarországi és határon túli középiskolás, matematika, fizika, kémia, biológia vagy földrajz iránt érdeklődő diákokat. A vetélkedő segíthet a résztvevőknek a természettudományos versenyekre vagy az érettségire való felkészülésben, valamint azok számára is tartogat érdekes feladatokat, akik nem osztályelsők a természettudományokban.
Három fős csapatok jelentkezését várja a MOL november 17-én éjfélig!

Read more...
 
Fenntartható fejlődési szakember továbbképzés indul a Pannon Egyetemen

Available in Hungarian
A Pannon Egyetem Környezetmérnöki Intézete által kidolgozott fenntartható fejlődési szakember szakirányú továbbképzési szak célja a fenntartható fejlődés eszméjének és lehetőségeinek minél szélesebb körben való elérhetőségének megteremtése minőségi oktatáson keresztül. Célunk továbbá, hogy a posztgraduális képzést elvégző különböző szakemberek szakterületükön tevékenykedve környezetbarát működést valósíthassanak meg a fenntarthatóság jegyében.
A 2012. februárban induló képzés kettő féléves, melynek során félévente négy alkalommal kerül sor négynapos konzultációkra. Az első félév lezárása után, a második félévben a hallgatók szakdolgozatot készítenek tanulmányaikkal párhuzamosan, melyet záróvizsgán védenek meg.

Read more...
 
Európai nyelvi díj 2012 - pályázati felhívás

Available in Hungarian
A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet az idegen nyelvek oktatása terén működő intézmények számára az EURÓPAI NYELVI DÍJ 2012 elnyerésére.
Az Európai Nyelvi Díj az Európai Bizottság és az Nemzeti Erőforrás Minisztérium által támogatott kezdeményezés, amelynek célja, hogy hivatalos elismerésben részesítse az idegen nyelvek tanítása terén megvalósuló, példaértékűnek minősülő és innovatív programokat, folyamatokat az oktatás és képzés bármely szintjén.
Az Európai Nyelvi Díjat 1998-ban alapították az Európai Unió tagállamainak kezdeményezésére. Az azóta eltelt időben Európa-szerte több, mint hétszáz intézmény vehette át a nyelvoktatásban elért kiemelkedő eredményeiért járó Díjat. Magyarországi pályázók először 2002-ben indulhattak a Díjért folyó versenyben.
A felhívás részletei az alábbi oldalon érhetők el: http://www.tpf.hu/pages/content/index.php?page_id=641

 
Országos rendezvénysorozat a Széchenyi Programiroda szervezésében

 

Available in Hungarian
A Széchenyi Programiroda szervezésében figyelmükbe ajánljuk az alábbi rendezvénysorozatot, melynek célja, hogy a pályázókat megismertesse az Új Széchenyi Tervben rejlő lehetőségekkel és segítséget nyújtson számukra:


A konferenciák időpontjai és helyszínei:
2011. november 17. (csütörtök)Győr, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
2011. november 21. (hétfő)    Veszprém, Veszprém Aréna
2011. november 23. (szerda)     Pécs, Kodály Központ
2011. november 28. (hétfő)       Kecskemét, Három Gúnár Rendezvényház

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 15